keskiviikko 30. joulukuuta 2015

Keittiö etenee..

 Meillä oli tuossa joulukuun puolenvälin tienoilla toinenkin rakennusprojekti, josta ehkä E mainitsikin. Piparkakkutalo. Tunnollisena ja insinöörin sielulla varustettuna isäntänä T rakensi Päivärinteen piirustuksia mukaillen nimittäin piparkakkutalon! (kuvassa) Hah.
Oli aika suloista, toinen piirtelee leivinpaperiin kieli keskellä suuta. Tulipa huomioitua sekin, että yllättäin nuo arkkitehdin -53 tekemät piirustukset ei ole ihan.... no ihan sitä mitä lopputulos.


 Sitten asian ytimeen: Joku reipas jo kyselikin, että mites etenee.  No nyt on loma, niin johan muuten etenee hommat! T nakuttaa parhaillaankin keittiön parkettia paikoilleen. Vikat metrit!
E on keskittynyt pysymään poissa jaloista, lämmittämään sohvaa ja tarkkailemaan lopputulosta.


 Kuvassa tosiaan valkattu Parlan parketti. Kuvassa sinertävä, luonnossa hempeän vaaleanpunainen melkein! Naurattaa, koska T on aika tarkka siitä ettei ole liian "tyttömäisiä" värejä..
Seinätkin tuli tosiaan tapetoitua, tarkempaa kuvaa myöhemmin. Onnekasta menoa ainakin köökin seinillä  ;)
Pakollinen raksatikkaat-kuva!

Ja tosiaan, on sinne muutamat kaapitkin jo kasattu (eikä vaan makailtu!). 
Ottaa toki oman aikansa kun keskenään - tai lähinnä T:n voimin tehdään.
Tammikuussa kuvioon astunee putkimies, sähkömiestä vailla vielä roikutaan mutta eiköhän sekin hoidu.  Tässähän on etuna se, että meillä on ihan toimiva vanha keittiö. Ei jäädä ravinnotta vaikka sähkömiehen saaminen menisi helmikuulle :D
Pitkää pinnaa ja sittenpähän on valmista.

 Aijai. Kädet syyhyten ja google ulvoen, nimittäin sitten on sellaiset ruoka/leipomis/kikkailu-köökkikokemukset edessä että oksat pois!
...onneks meillä on arkkupakastin normipakkasen lisäks.....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti